Sammels Gård space Thule Hästtrailer Center Väst space Sammels Stuteri Kontakt
      Sammels Stuteri       Om oss        Aktuellt        Våra Hästar        Länkar        Till minne av Bo        Träningar        Blogg

Välkommen till vackra Sammels Gård på Västkusten
  På Sammels Gård bedriver vi avel på New Forest. Vårt mål är att avla fram ponnyer som har en modern hållbar exteriör och kvaliteter som passar för tävling inom hoppning och dressyr. Självklart vill vi även att våra uppfödningar skall vara rastypiska och med mycket bra temperament. De skall passa till deras blivande ryttare – barn och ungdomar!           

Sammels Sportponnyer

Se vår aktuellt/vår blogg- klicka här:
Se våra filmer klicka här:

Grunden till vår avel ligger på mödernet; Sörbys Hilda och Priory Sugar Puff som har många framgångsrika avkommor. Vi för deras linjer vidare genom Sörbys Linn, Sörbys Tiara och Sörbys Wilma, m.fl. Varmt välkomna!

Säker Hästverksamhet

LRF Agria samt Länsförsäkringar har godkänt Sammels Gård som Säker Gård med Säker hästverksamhet. Vi uppfyller alla krav på säkerhet,. godkända hagar, godkänd stängsling, god ordning, jordfelsbrytare, brandsäkerhet, säkerhetsrutiner och utökat försäkringsansvar för de som vistas på gården. Vi har utbildats genom LRF:s Agrias Länsförsäkringars utbildning i Säker Gård och Säker Hästverksamhet.
 
 


Sammels Gård och Thule Hästtrailer Center Väst Sammels Gård    311 98  Glommen / Falkenberg    0346-71 71 77    info@sammels.se
Våra Thulehästtrailers